Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обеща, ако спечели президентските

...
 Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обеща, ако спечели президентските
Коментари Харесай

Тръмп обеща най-голямото депортиране на нелегални мигранти от САЩ в историята

 

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп даде обещание, в случай че завоюва президентските избори през 2024 година, да стартира най-мащабното депортиране на незаконни мигранти от Съединени американски щати в историята.

„ Имаме милиони хора тук. Виждали ли сте какво се случва в Ню Йорк, където изгониха елементарни възпитаници от учебно заведение и доведоха мигранти на тяхно място? Изправени сме пред най-голямото депортиране в историята на страната. Ще върнем всички назад откъдето са пристигнали “, сподели Тръмп пред свои поддръжници в Айова, съобщава Fox News.

Преди това Тръмп неведнъж е подлагал на критика актуалната администрация на президента Джо Байдън, в това число поради имиграционната му политика. По-специално, Тръмп вярваше, че при Байдън Съединени американски щати са се трансформирали в сметище, а американските градове са претъпкани с бездомници, наркомани и нарушители.

„ Американските войски са ситуирани в страни, чиито имена доста американци даже не са чували. Ние сме в страни, които даже не ни желаят положителното, и в страни, чиито имена доста от вас даже не са чували “, добави още Тръмп, наблягайки, че по време на президентския си мандат „ не е почнал нито една война “.

Тръмп разяснява, че събитията от 7 октомври 2023 година, когато бойци на палестинското придвижване „ Хамас ” от Ивицата Газа навлязоха на израелска територия, се случиха поради „ слабия президент “ на Съединени американски щати Джо Байдън.

Президентските избори в Съединени американски щати са планувани за ноември 2024 година Тръмп разгласи през ноември 2022 година, че ще влезе в борбата за най-високия държавен пост. Сегашният президент Байдън разгласи желанието си да се кандидатира за преизбиране през април 2023 година

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР